Zprávy

TABULKA OZNAČENÍ STANICE TURISTIKY NA KONI - jak získat?

Zveřejněno: 20/02/2011

Stanic turistiky na koni přibývá, proto je připraveno další "kolo" výroby tabulek pro venkovní označení stanice. Pro získání tabulky je třeba nejpozději do 15.3.2011 zaslat na účet č. 199527247/0300 částku 350 Kč, variabilní symbol číslo stanice nebo Vaše RČ, do zprávy pro příjemce jméno stanice.

Zároveň je třeba zaslat mailem na adresu: konici.andrea@seznam.cz přesný název Vaší stanice, číslo (pokud jej nevíte, vynechte, dopíšeme jej my) a přesnou poštovní adresu včetně PSČ. Tabulka Vám přijde během dubna 2011 poštou. Místo textu o financování bude v horním řádku na tabulce text: Vítejte na jezdeckých stezkách jižních Čech! Pro stanice z jiných krajů - tabulka bude stejná, vynechaná horní dvě loga a text vítejte (nebo možno zaslat logo vlastního kraje a text "vítejte" bude dle kraje).

Fotogalerie:

<< ZPĚT




 

Logo SROP - EU - Jihočeský kraj >> Tyto stránky jsou jedním z výstupů projektu Turistika na koni. Tento projekt byl financována Evropskou unií a Jihočeským krajem v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma 4.1.2 na podporu regionálních a místních služeb cestovního ruchu v Jihočeském kraji pro veřejné subjekty.