Zprávy

Tourfest 2008

Zveřejněno: 28/12/2008

Tradiční akce Tourfest a Gastrofest se konaly na českobudějovickém výstavišti ve dnech 13. – 15. 11. 2008. Poprvé zde letos v pavilonu Tourfest byla představena i turistika na koni, a byla to úspěšná premiéra! Na veletrzích nejde jen o to, seznámit s možnostmi „kam ke koním“ veřejnost.

Je to i příležitost, kdy se vždy registrují nové stanice, získávají se noví „hledači“ stezek, značkaři a další spolupracovníci, vznikají náměty na nové trasy stezek.

Příští rok se na Tourfestu možná můžeme těšit i na předvádění koní!

Děkujeme agentuře Gastkom p. Tůmy za pozvání a přípravu stánku, Jihočeskému divadlu za zapůjčení obřího koně, stanici Fanklub Shagya z Pohorské Vsi za dodání pochoutek!

Překrásný obrovský panel s fotografií koní vyrobený jako pozadí expozice můžete vidět v prodejně jezdeckých potřeb Dance and Jump ve Vodňanech, kam jsme jej díky vedoucí prodejny p. Šandové přestěhovali.

<< ZPĚT




 

Logo SROP - EU - Jihočeský kraj >> Tyto stránky jsou jedním z výstupů projektu Turistika na koni. Tento projekt byl financována Evropskou unií a Jihočeským krajem v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma 4.1.2 na podporu regionálních a místních služeb cestovního ruchu v Jihočeském kraji pro veřejné subjekty.