Zprávy

REGIONTOUR BRNO - DEJTE O SOBĚ VĚDĚT! - Pro členské stanice KČT

Zveřejněno: 20/12/2010

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás informovat o možnosti prezentovat Vaši stanici na lednovém mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Regiontour v Brně. Členské stanice KČT mohou poslat své propagační materiály, které budou prezentovány na celostátním stánku Turistika na koni KČT. S materiály se zachází tak, aby se skutečně dostaly k zájemcům , tj. obsluha stánku se s nimi musí seznámit, cíleně Vaše služby nabízet, žádné ev.zbylé materiály se nevyhazují, berou se na další akce turistiky na koni. Není možno na stánku uplatnit žádné velké tabule, plakáty atd. , nejlepší jsou malé letáčky, pohlednice atd. Vzhledem k tomu, že stánek je jeden pro celou ČR + zahraniční partnery, nemůžeme nabídnout možnost osobní účasti lidí ze stanic na stánku.

Využijte ale možnost prezentace formou propagačních materiálů - v Brně je velká možnost získání nových klientů.
Materiály je třeba, aby je bylo možno do Brna vzít, poslat na adresu: Turistiky na koni, odbor při KČT Jihočeský kraj, 38203 Krásetín 73, a to OBYČEJNOU POŠTOU tak, aby byly DORUČENY ještě v roce 2010. Materiály, které dojdou později, budou použity až na další akce.

<< ZPĚT




 

Logo SROP - EU - Jihočeský kraj >> Tyto stránky jsou jedním z výstupů projektu Turistika na koni. Tento projekt byl financována Evropskou unií a Jihočeským krajem v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma 4.1.2 na podporu regionálních a místních služeb cestovního ruchu v Jihočeském kraji pro veřejné subjekty.