Zprávy

Pozvánka na výroční členskou schůzi Turistika na koni - čtvrtek 7. února 2013

Zveřejněno: 24/01/2013

Vážení přátelé. dovolujeme si všechny členy KČT – odboru Turistika na koni srdečně pozvat na výroční členskou schůzi Turistika na koni + program „Jak nakrmit jezdce“ které se konají ve čtvrtek dne 7. února 2013 od 15,00 do 18,00 hodin ve velké zasedací síni Jihočeské hospodářské komory v Č. Budějovicích, Husova 9

Program:

činnost v roce 2012 (s promítáním z akcí), plán činnosti na rok 2013 

(propagace stanic, putování v sedle, zprávy a pozvání od našich zahraničních partnerů, mapy, možnost účasti na veletrzích, údržba stezek, semináře, zkušenosti jezdců – návštěvníků jihočeských stanic, atd. atd.)

JAK NAKRMIT JEZDCE - STRAVOVÁNÍ pro hosty na stanici turistiky na koni a JAK NA TO

malá přednáška + beseda, dotazy a odpovědi na téma ( tipy na snadná , efektní a cenově přijatelná menu - snídaně, jednotné společné večeře, teplé i studené nápoje a jejich podávání, , kalkulace cen, stolování – bufetové, s obsluhou, grilování, tech. zařízení, rady a zkušenosti, hygienické předpisy, Vaše dotazy- vše, co Vás zajímá z oblasti gastronomie.)

Naším letošním hostem je pan Petr Stupka ze Studia Kulinář, známý mj. z televizního pořadu „Párty s kuchařem“ 

Další program:

  • příprava nových map stezek a stanic pro turistiku na koni (ediční plán 2011) 
  • předběžné přihlášky v rámci činnosti na rok 2013
  • Jihočeská hospodářská komora – informace o nabídce služeb pro podnikatele
  • různé, malé občerstvení  

S sebou vezměte:

500 Kč – členský příspěvek KČT na rok 2013, pokud jste noví zájemci o členství (  noví členové jsou vítáni – informace o naší činnosti najdou na www.turistikanakoni.cz). Možnost přihlášení nových členů je PŘED zahájením akce, akce je určena JEN pro členy, děkujeme za pochopení .

Stávající členy prosíme, aby členský příspěvek zaslali přes bankovní účet DO KONCE LEDNA 2013 (č.ú. 199527247/0300, VS = rodné číslo člena, jméno člena  do zprávy pro příjemce), děkujeme.

Dále můžete přivézt vizitky,  informační materiály o Vaší stanici či stáji jak pro ostatní, tak i event. ve větším množství pro účely Vaší propagace na akcích, veletrzích a v jiných krajích, je možno přivézt i inzeráty na koňské vybavení apod.

Na schůzi je možno zakoupit:

  • mapy jezdeckých stezek a publikace o turistice na koni ( včetně nejnovější mapy Šumavy, cena 10 – 60 Kč)
  • turistické známky a nálepky k 10 letům turistiky na koni v ČR ( ideální jako suvenýry pro Vaše hosty nebo ceny na tábory, cena 30 a 12 Kč)
  • můžete se  přednostně přihlásit a uhradit 150 Kč zálohu na autobusový zájezd na veletrh Pferd Wels ( 12.5. 2013, Rakousko).

Parkování: doporučujeme využít bezplatné parkoviště před výstavištěm u Dlouhého mostu a pěšky přejít most, nebo placené parkoviště na Mariánském náměstí

Těšíme se na setkání s Vámi,
s pozdravem

Ing. Milena Andrlová
Turistika na koni, odbor při KČT Jihočeský kraj
382 03 Krásetín 73
e-mail: milena.andrlova@seznam.cz
tel. 724 277 667

<< ZPĚT




 

Logo SROP - EU - Jihočeský kraj >> Tyto stránky jsou jedním z výstupů projektu Turistika na koni. Tento projekt byl financována Evropskou unií a Jihočeským krajem v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma 4.1.2 na podporu regionálních a místních služeb cestovního ruchu v Jihočeském kraji pro veřejné subjekty.