Zprávy

Pozvánka na exkurzi na Mezinárodní veletrh koní "Pferd" Wels (Rakousko)

Zveřejněno: 23/05/2008

Odjezd v neděli 25. 5. 2008 v 6,30 hodin z Českých Budějovic (od Krajského úřadu Jihočeského kraje, ul. U Zimního stadionu). Návrat do 22 hodin. Cesta autobusem je ZDARMA, je financována v rámci projektu "Turistika na koni, rozvoj atraktivní novinky v oblasti cestovního ruchu v Jihočeském kraji."

Účastníci si sami hradí pouze na místě vstup na veletrh (dle internetu 11 Euro, děti 6 Euro). Wels je město nedaleko Lince, veletrh představuje bohatý program s koňmi na několika předvadištích a bohatý a cenově přijatelný sortiment vybavení pro koně a jezdce.

Internetovou prezentaci veletrhu naleznete na této adrese:


www.pferd-wels.at

Přihlášky:
mailem nebo SMS zprávou na telefon a mail uvedené níže. Forma SMS přihlášky: Wels – jméno a příjmení + kontakt na Vás. Přihlášky formou SMS NEBUDOU od nás už zpětně potvrzovány. Prosíme proto, abyste si datum zapsali a tento list pečlivě uschovali. Těšíme se na setkání v neděli 25. května.

Prosíme Vás zároveň, abyste v případě nemoci atd. neúčast určitě NAHLÁSILI a umožnili tak jet jinému zájemci – děkujeme.

Jménem odboru KČT Jčk "Turistika na koni"
Ing. Milena Andrlová

TURISTIKA NA KONI, odbor při KČT Jihočeský kraj
Krásetín 73, 382 03 p. Křemže
tel. +420 724 277 667
e-mail: milena.andrlova@seznam.cz

Pozvánka ve formátu PDF

Logo EU a JčK
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a Jihočeským krajem.

<< ZPĚT




 

Logo SROP - EU - Jihočeský kraj >> Tyto stránky jsou jedním z výstupů projektu Turistika na koni. Tento projekt byl financována Evropskou unií a Jihočeským krajem v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma 4.1.2 na podporu regionálních a místních služeb cestovního ruchu v Jihočeském kraji pro veřejné subjekty.