Zprávy

DEJTE O SOBĚ VĚDĚT - MOBILSALON aneb výstava "CO BUDEME DĚLAT O VÍKENDU"

Zveřejněno: 10/03/2011

Výstava se koná na výstavišti v Č. Budějovicích ve dnech 15. - 17.4.2011. V letošním roce budou na výstavě jako novinka představeny i produkty a služby z oblasti cestovního ruchu (inspirace na výlety či pobyty zejména pro mladé lidi a rodiny s dětmi).

Nabízíme dvě možnosti,jak se BEZPLATNĚ prezentovat:

  1. formou zaslání propagačních materiálů o Vaší stanici nebo činnosti, tyto materiály budou k dispozici na zvláštním stánku Turistika na koni
  2. formou osobní účasti ("služba" na výše popsaném stánku). Tato forma má další výhodu v možnosti navázání užitečných kontaktů nejen s návštěvníky, ale i s ostatními vystavovateli. Služba na stánku trvá min. 1/2 dne, maximálně dle dohody a počtu zájemců.

Cestovní náklady, ev. i vstup na výstaviště při velkém počtu zájemců, si zájemci hradí sami.

Propagační materiály je možno zaslat (obyčejnou poštou, nikoli doporučeně) na adresu: Turistika na koni, 382 03 Krásetín 73, a to nejpozději do konce března 2011.

Zájemci o osobní prezentaci se mohou hlásit na mail: milena.andrlova@seznam.cz také do konce března. Stánek se obsazuje dle pořadí došlých přihlášek.

Těšíme se na spolupráci!

Info: Ing. Milena Andrlová, mail viz výše , ev. tel. 724277667

<< ZPĚT




 

Logo SROP - EU - Jihočeský kraj >> Tyto stránky jsou jedním z výstupů projektu Turistika na koni. Tento projekt byl financována Evropskou unií a Jihočeským krajem v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma 4.1.2 na podporu regionálních a místních služeb cestovního ruchu v Jihočeském kraji pro veřejné subjekty.